ПоддержатьУкраїнська

Українців запрошують на толоку до Міжнародного дня чистих берегів

StopCor
StopCor

StopCor

Українців запрошують на толоку до Міжнародного дня чистих берегів

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міндовкілля.

“Продовжуємо нашу традицію і на початку осені долучаємося до мільйонів волонтерів по всьому світу – справжніх героїв, які беруть участь у глобальному прибиранні і рятують нашу планету від сміття. Запрошуємо прибрати нашу чудову країну. Цьогоріч акція пройде 18 вересня - Міжнародний день чистих берегів”, - ідеться в повідомленні.

У Міндовкілля пропонують долучитися до толоки, зареєструвавшившись за посиланням по 18 вересня.

Українцям пропонують "прибрати берег водойми, парк чи ліс поблизу себе. Зробити фото до та після прибирання і викласти світлину у Фейсбуці під хештегом #ЯПРИБРАВ_ТВОЯЧЕРГА4. А також поділитися з Міндовкіллям результатом".

Центральні локації у Києві - міст Кірпи, перетин вулиці Причальної та Дніпровської набережної та станція метро "Гідропарк".

Учасники толоки отримають дипломи від Міндовкілля.

Організатори акції - Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, Державне агентство водних ресурсів України, UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, Проект ЄС / ПРООН EU4EMBLAS.

Як повідомляв Укрінформ, у серпні заступник міністра екології та природних ресурсів Михайло Хорєв заявив, що головним забруднювачем водних басейнів в Україні є водоканали, а не промислові підприємства.

Джерело: Укрінформ

Другие новости