ПоддержатьУкраїнська

Украв ділянку і навіть ґрунт: на Дніпропетровщині перевірили піщаного нелегала Маляра

StopCor
StopCor

StopCor

Украв ділянку і навіть ґрунт: на Дніпропетровщині перевірили піщаного нелегала Маляра

Незаконно заволодів земельною ділянкою і вкрав навіть ґрунт. У Держгеокадастрі відреагували на звернення народного депутата Камельчука щодо підприємця з Дніпропетровщини Маляра. Той веде нелегальний видобуток копалин у промислових масштабах — незаконно видобуває та збуває пісок.

 У Держгеокадастрі перевірили підприємця Маляра з Дніпропетровщини. Фото: СтопКор.

«У Держгеокадастрі на доручення депутата Камельчука перевірили, як Маляр дотримується земельного законодавства. Зокрема, використання землі не за цільовим призначенням. Ще у червні інспектори склали акт перевірки і викликали Маляра, але він не з’явився. Акт перевірки було направлено до УСБУ в Дніпропетровській області», — зазначають правозахисники ГО «Стоп корупції» після відповіді від Держгеокадастру.

Дніпропетровський окружний адміністративний суд задовольнив позовну заяву Державної екологічної інспекції в області щодо повного зупинення виконання робіт з видобування та реалізації піску підприємцем та піщаним нелегалом Анатолієм Маляром.

Як повідомляв «СтопКор» раніше, 18 вересня активісти ГО «Стоп корупції» спільно з інспекторами Державної екологічної інспекції в Дніпропетровській області знайшли місце нелегального видобутку піску. Незаконний бізнес організував місцевий підприємець Анатолій Маляр.

Піщані нелегали незаконно видобули близько 300 тисяч тонн піску. Розмір завданих зловмисниками збитків вимірюється десятками мільйонів гривень.

За даними журналістів, крадені копалини йшли на продаж місцевому гіганту «Автомагістраль-Південь», що виконує президентську програму «Велике будівництво».

Другие новости

Высотка – вместо детской площадки: в Хмельницком горсовет отказывается разорвать аренду с российским застройщиком?

Высотка – вместо детской площадки: в Хмельницком горсовет отказывается разорвать аренду с российским застройщиком?

Хмельницкий горсовет передал землю, которую обещали жильцам ЖК, в аренду компании, одним из владельцев которой является гражданин россии, и теперь не хочет разрывать с ней соглашение