ПоддержатьУкраїнська

В окупованій Горлівці почалися масові "чистки" силовиків і представників "влади"

StopCor
StopCor

StopCor

В окупованій Горлівці почалися масові 'чистки' силовиків і представників 'влади'

Бандитські угруповання в терористичній "ДНР" не припиняють переділ сфер впливу, щоб захопити побільше в свою користь матеріальних ресурсів на окупованій території.

У Facebook ГУР Міноборони України повідомляє, що "мер"-самозванець захопленої Горлівки перепідпорядкував собі всі міські сфери, над якими встановив жорсткий і тотальний контроль, передає "Діалог. UA".

Так, в місті фіксуються численні випадки перерозподілу активів сектору приватної торгівлі за участю криміналітету. Все це викликає невдоволення "регіональної еліти" і місцевих жителів.

"Те, що відбувається може привести до силового конфлікту між двома ворогуючими сторонами, для запобігання відновлення впливу "горлівських" "донецькі" намагаються призначити на ключові посади у владі Горлівки своїх представників", – сказано в повідомленні ГУР.

Окупанти проводять в Горлівці всебічну перевірку "силовиків" і "виконавчої влади", після яких неминуче підуть масові звільнення сепаратистів.

В окупованій Горлівці почалися масові ''чистки'' силовиків і представників ''влади''

Нагадаємо, терорист Захарченко викликав хвилю обурення своїм скандальним указом про те, щоб до 9 травня бойовикам виплатили по 15 тисяч рублів.

Ватажка "ДНР" дорікнули в тому, що він забув про дітей і вдів бойовиків і намагається підкупити поки ще живих терористів грошима.

Другие новости