ПоддержатьУкраїнська

В Україні процвітає контрабанда медичних масок - Нефьодов

StopCor
StopCor

StopCor

В Україні процвітає контрабанда медичних масок - Нефьодов

В Україні за вихідні спроби контрабанди медичних масок в інші країни стали більш популярними, ніж спроби контрабанди цигарок. Про це заявив глава Державної митної служби Максим Нефьодов 

В Україні за вихідні спроби контрабанди медичних масок в інші країни стали більш популярними, ніж спроби контрабанди цигарок. Про це заявив глава Державної митної служби Максим Нефьодов на брифінгу.

"У нас за ці вихідні маски стали більш популярним товаром для контрабанди з України вже, ніж цигарки. Тільки за вихідні спільними зусиллями зупинено експорт близько 130 тис. штук масок різних типів", - заявив Нефьодов, на брифінгу, який транслював телеканал "112 Україна".

Він звернувся до бізнесу із закликом проявляти соціальну відповідальність та не наражати себе на небезпеку і кримінальні справи, які відкриваються.

"Давайте в першу чергу турбуватися про громадян України", - заявив Нефьодов.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України заборонив експорт медичних масок та інших засобів захисту через зростання попиту на них серед українців, який пов'язаний з коронавірусом. Відповідне рішення уряд ухвалив 11 березня.

Другие новости