ПоддержатьУкраїнська

В Ужгороді горіла багатоповерхівка

Владимир Садыков
Владимир Садыков

Редактор ленты новостей

В Ужгороді горіла багатоповерхівка

В Ужгороді у суботу 15 січня спалахнула квартира на третьому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку. Під час пожежі з будинку було евакуйовано 20 мешканців.

 В Ужгороді спалахнула квартира Фото: ДСНС

Займання сталося в квартирі на третьому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку на вул. Легоцького. Про це передає ДСНС Закарпатської області.

"На момент прибуття рятувальників вогнем було охоплено близько 22 кв.м. помешкання. Довелося діяти оперативно, адже існувала загроза для життя мешканців. Працівники ДСНС розділилися на групи: одні займалися гасінням пожежі, а інші розпочали евакуцію жильців з верхніх поверхів. Загалом було евакуйовано 20 чоловік. Також, зайшовши в коридор палаючої квартири, рятувальники виявили власницю помешкання та її дочку з дитиною. Їх негайно було виведено на із небезпечної зони", - йдеться у повідомленні.

Для ліквідації пожежі на місце було направлено три одиниці техніки від 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ужгород.

Читайте також інші схожі новини:

  • У суботу 13 листопада на нафтопереробному заводі "Укртатнафти" в Кременчуці сталася пожежа через витік нафтопродуктів.
  • У Києві в районі Гідропарку ввечері 11 листопада загорілося плавуче кафе, яке розташоване поблизу Венеціанського мосту.
  • Уночі сталося займання у багатоповерхівці в Дніпрі. Вогнеборці гасили пожежу на площі 45 кв.м. Під час ліквідації вогню було виявлено два тіла без ознак життя.
  • У Києві у Святошинському районі столиці вночі горів хостел. В результаті інциденту загинув чоловік.

Другие новости