ПоддержатьУкраїнська

Вбив за те, що багато говорив про себе: в Одесі затримали чоловіка 

StopCor
StopCor

StopCor

Вбив за те, що багато говорив про себе: в Одесі затримали чоловіка 

В Одесі поліція затримала 44-річного чоловіка, який вбив свого знайомого та заховав його тіло на власному балконі. За словами злочинця, він зарізав його за те, що загиблий з надмірною пихатістю розповідав про власне життя.

 Фото: УП

Про це пише ТСН з посиланням на пресслужбу поліції.

Під час відпрацювання території обслуговування дільничні звернули увагу на сморід, що просочився в під’їзд однієї багатоповерхівки. Поліцейські з’ясували, що 44-річний власник квартири вбив чоловіка.

Зі слів затриманого, з померлим 42-річним містянином він познайомився просто на вулиці, запросив його в гості, а за частуванням вдарив ножем. А потім сховав тіло у напівпідвальному приміщенні балкону.

За словами підозрюваного, той нібито з надмірною пихатістю розповідав про власне життя. Правоохоронці вилучили з квартири зловмисника ніж, скривавлений одяг та інші речові докази.

Дії чоловіка кваліфікували за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

 Як повідомляв “СтопКор” раніше, у Запорізькій області засудили 41-річного чоловіка на 11,5 років позбавлення волі за зґвалтування малолітньої дитини.

Другие новости