ПоддержатьУкраїнська

Відмовився обслуговувати: на Полтавщині чоловік обстріляв таксиста 

StopCor
StopCor

StopCor

Відмовився обслуговувати: на Полтавщині чоловік обстріляв таксиста 

У Кременчуці чоловік обстріляв таксі та побив водія автівки за відмову в обслуговуванні. Поліція відкрила кримінальне провадження, передає Магнолія-ТВ.

 Фото: УП

Про інцидент до поліції близько 05-ї ранку, повідомив 31-річний водій легковика «Daewoo Lanos», який постраждав від хуліганських дій одного із клієнтів.

За попередніми даними, таксист відмовився від виконання замовлення через надмірну кількість пасажирів. Між ним та групою людей виник конфлікт. Коли автомобіль рушив з місця без клієнтів один із чоловіків кілька разів вистрелив у його бік, завдавши легковику пошкодження. Потім цей же чоловік застосував насильство до водія.

Іван жук, начальник Кременчуцького відділу поліції, повідомив: «Поліція встановила особу підозрюваного та затримала його. Фігуранту вже повідомлено про підозру у скоєнні хуліганства із застосуванням зброї. У кримінальному провадженні призначені експертизи вилучених  речових доказів. Тривають слідчі дії».

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Польщі туристи з України провалилися під лід.

Другие новости

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских 'Калибров'

СБУ сообщила о подозрении гендиректору крупнейшего производителя российских "Калибров"

Чиновник входит в близкое окружение высшего военно-политического руководства России и возглавляет предприятие, которое является главным производителем крылатых ракет "Калибр"