ПоддержатьУкраїнська

Винуватця смертельної ДТП на Чернігівщині взяли під варту

Анастасія Богомолова
Анастасія Богомолова

Все публикации на сайте Стопкор журналистка Анастасия Богомолова

Винуватця смертельної ДТП на Чернігівщині взяли під варту

Поліція взяла під варту винуватця смертельної ДТП на Чернігівщині. Повідомляється, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинуло 13 осіб.  За кермом вантажівки, яка й спричинила аварію, був 44-річний чоловік.

 На Чернігівщині зіткнулися вантажівка та мікроавтобус: 13 осіб загинуло, 7 отримали травми

"Внаслідок ДТП 11 осіб загинули на місці (в тому числі водій автобуса), одна людина померла в кареті «швидкої допомоги» та ще одна – в лікарні",повідомляє пресслужба поліції Чернігівщини. Ще 7 осіб отримали травми.

Водія вантажівки також було госпіталізовано. Після надання йому медичної допомоги, правоохоронці затримали чоловіка.

Наразі тривають експертизи та опитування свідків трагедії. Зокрема буде проведено перевірку транспортних засобів на предмет справності гальм, рульових коліс та ступеня зношеності шин на автівках.

Нагадаємо: 

  • 7 грудня 7:55 поблизу с. Брусилів Чернігівського району на автошляху Н-27 Чернігів — Грем'яч, сталося зіткнення вантажного автомобіля з маршрутним мікроавтобусом Чернігів — Сосниця. Попередньо повідомлялося, що на місці загинуло семеро осіб.
  • Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський відреагував на смертельну ДТП під Черніговом, яка сталася вранці 7 грудня. Він висловив свої співчуття рідним та близьким загиблих. Монастирський також додав, що порушення ПДР оплачується не лише штрафами, а й людськими життями.

Другие новости