ПоддержатьУкраїнська

Володіння, як у царя: митрополит Онуфрій "намолив" розкішний особняк з вертолітним майданчиком і спорткомплексом – кадри

StopCor
StopCor

StopCor

Володіння, як у царя: митрополит Онуфрій 'намолив' розкішний особняк з вертолітним майданчиком і спорткомплексом – кадри

Головний емісар РПЦ в Україні митрополит Онуфрій – яскравий зразок лицемірства та лукавства, властивих ієрархам цієї конфесії.

У свій день народження, пише політолог Олексій Голобуцький у своєму телеграм-каналі, ієрарх влаштовує показове шоу – молиться, служить божественну літургію, передає "Діалог.UA".

Прихильники Онуфрія з так званого "союзу православних журналістів" закликають прихильників РПЦ наслідувати приклад "директора церкви", розповідаючи про те, що Онуфрій "посланий Богом", що "такої народної любові немає ні у кого". Але разом з тим відомо, що настоятель має стільки нерухомості та інших абсолютно не мирських благ, що можуть позаздрити великі підприємці. Але в порівнянні з підприємцями Онуфрій абсолютно не підзвітний державі. В першу чергу він не заплатив ні копійки податків зі своїх дуже непоганих статків, на які, між іншим, збудував резиденцію на своїй рідній Буковині в селищі Копитному.

Володіння, як у царя: митрополит Онуфрій ''намолив'' розкішний особняк з вертолітним майданчиком і спорткомплексом – кадри

Цьому багатому в усіх сенсах маєтку можуть позаздрити навіть олігархи. Тут є все: від злої охорони, яка спускає собак, до декількох будинків на одній ділянці, побудованих за останнім писком архітектури з дуже дорогих матеріалів.

Журналістам "ТСН" вдалося зняти ці унікальні кадри за допомогою квадрокоптера. У резиденції Онуфрія є основний трирівневий будинок, де зупиняється митрополит. Далі йде гостьовий будинок і ще п'ять будинків, призначення яких з'ясувати поки не вдалося.

Резиденція займає величезну площу і примикає до ще одного володіння. Тут розташована вертолітний майданчик, особиста церква і цілий комплекс. Де, за чутками, є не тільки тенісний корт, а й басейн, і навіть підземний винний льох.

https://youtu.be/eZg1IGpLsmY

До речі, варто підкреслити, що Онуфрій не просто глава однієї з найпотужніших організацій в Україні православного спрямування. Він і його служителі навіть не приховують своєї проросійської спрямованості. Священики РПЦ МП не просто благословляють російських бойовиків на Донбасі та освячують їхню смертоносну зброю.

Священики РПЦ і Онуфрій за чотири роки з моменту агресії Росії на сході України та анексії Криму жодного разу не засудили кровопролитну і загарбницьку політику Кремля й особисто Путіна стосовно України.

Другие новости