ПоддержатьУкраїнська

Ворог знову вдарив по Сумах, потрапили в ТЕЦ

Марина Титова
Марина Титова

Шеф-редактор

Ворог знову вдарив по Сумах, потрапили в ТЕЦ

3 березня ворог вдарив по місту Суми. Снаряд потрапив у місцеву ТЕЦ. Як повідомляє "СтопКору" мешканець міста, наразі на околиці міста в районі Василівка спостерігається сильний смог.

 Місто Суми бомбардують

Наразі Суми залишилися без світла та тепла.

Крім того невідомі, можливо, окупанти світять прожекторами в небо з різних сторін міста. Таким чином ворог може вказувати на місце висадки десантних військ.

Інформацію про обстріли підтвердив і керівник Сумської ОДА Дмитро Живицький.

"В Охтирці на Сумщині немає опалення й електроенергії, також російські війська бомбардують Суми. Зараз йде бомбардування пригорода міста Суми. В принципі, вся Сумська область зараз – територія пекла, яку нищівно бомблять російські війська. Ми думаємо зараз над тим, як вивезти людей з міста, бо через добу багатоквартирні будинки перетворяться на холодну кам’яну пастку без води, світла та електроенергії", - написав він у Телеграмі.

За словами мера, бомбардування міста Суми почалось близько 18:00. Бомблять Недригайлів, Боромлю, Бездрик, Лебедин.

"Просто знищують цивільне населення. Це вже не Путін. Путін – божевільний карлик. А сьогодні прості росіяни вбивають наших дітей, людей похилого віку. Просто нищать нашу країну. Без жодної причини. Просто незрозуміло, чому. Незважаючи на те, що у нас зруйновано половину Охтирки, незважаючи на те, що у нас уже тисячі загиблих, українці не зупиняться. До останньої людини. Поки буде останній живий українець, він досягне того, що Росії як країни не буде. Або росіяни вийдуть на вулиці і зупинять цей геноцид, або ми прийдемо і помстимось", - наголосив Живицький.

Нагадаємо, місто Суми контролює українська адміністрація.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, завдяки 200rf.com ідентифіковано сотні загиблих і полонених в Україні російських солдат.

Другие новости