ПоддержатьУкраїнська

Вручити підозру і посадити – дві великі різниці: хто відмазує лжесвідка Івана Мельниченка?

StopCor
StopCor

StopCor

Вручити підозру і посадити – дві великі різниці: хто відмазує лжесвідка  Івана Мельниченка?

Слідство у справі лжесвідчення Івана Мельниченка тривало понад чотири роки. Та нещодавно «СтопКору» стало відомо з власних джерел, що попри винесену підозру справу закрили. Та коли журналісти почали розбиратися у цій справі, з'ясувалося: пан Мельниченко – людина зовсім не проста. Ба більше, має відношення до одіозного подружжя Пєхов-Софієнко.

Вручити підозру і посадити – дві великі різниці: хто відмазує лжесвідка  Івана Мельниченка?

«Мельниченко, як заявлялось самим Мельниченком, був помічником Пєхова, коли той був нардепом від Партії регіонів», - зазначає постраждалий від неправдивих свідчень директор компанії «Агрейн Трейдинг» Андрій Бартків, - «І як мені стало відомо, саме за вказівкою Пєхова й адміністративним впливом з'явилася заява про шахрайство при отриманні кредиту. Оскільки Пєхов був зацікавлений у залишенні на посаді керівника «Агрейну» довіреної особи. Оскільки саме тоді Пєховим і його дружиною, відомою рейдеркою Софієнко, планувалось рейдерське захоплення всіх підприємств Агрейну».

В обласній прокуратурі на можливий тиск з боку «поважного регіонала» відреагували щонайменш дивно: «Ми знаємо, що ця людина, Мельниченко Іван Іванович, ця людина наближена до Володимира Пєхова, екс-регіонала» та згодом: «Мені не відома така інформація! Я вперше чую про людину, про яку ви говорите! І в силу розподілу обов'язків я не займаюся такими питаннями» - заявив перший заступник керівника прокуратури Одеської області Олександр Саулко.

Постраждалі планують оскаржити рішення одеських прокурорів, бо впевнені: справу закрили лише через зв'язки Мельниченка з пані Лесею Софієнко та її чоловіком. А також готуються подати заяву до НАБУ за фактом посадового злочину співробітників прокуратури Одеської області. А «СтопКор» й надалі стежитиме за обставинами цієї щонайменше дивної справи.

Більше про це – у спеціальному сюжеті:

https://www.youtube.com/watch?v=O_-JEnmDKEg

Другие новости