ПоддержатьУкраїнська

Вуличний конфлікт: у Києві під час бійки загинув 22-річний житель Рівного

StopCor
StopCor

StopCor

Вуличний конфлікт: у Києві під час бійки загинув 22-річний житель Рівного

У Дніпровському районі столиці сталася бійка, внаслідок якої загинув 22-річний житель Рівного. Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУНП у місті Київ. 

"Вночі до Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про вуличну бійку. За викликом прибули патрульні поліцейські, які виявили там 22-річного хлопця без ознак життя. На вказану адресу також негайно виїхали слідчо-оперативні групи головного та територіального управлінь поліції спільно з кінологами", – сказано у повідомленні.

За попередньою інформацією, між двома незнайомими компаніями виник конфлікт, який раптово переріс у бійку. У результаті інциденту один з учасників отримав травми, а пізніше медики "швидкої" констатували смерть потерпілого – 22-річного жителя Рівненської області.

На момент прибуття правоохоронців усі учасники інциденту втекли з місця події. Тіло молодика направили на проведення судово-медичної експертизи, за результатами якої буде встановлена остаточна причина його смерті.

Відомості належним чином зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Дніпровського управління поліції. Після проведення першочергових слідчих дій буде надана правова оцінка події.

Правоохоронці встановлюють усіх учасників конфлікту, а також причини та обставини  кримінального правопорушення. Крім того, вони вивчають записи з камер відеоспостереження та спілкуються зі свідками для об'єктивного розслідування цієї події.

Другие новости