ПоддержатьУкраїнська

Як влада намагається запобігти другій хвилі коронавірусу - подробиці

StopCor
StopCor

StopCor

Як влада намагається запобігти другій хвилі коронавірусу - подробиці

Президент України Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів мобілізуватися для запобігання другої хвилі коронавірусу. Серед іншого, в уряді повинні провести комплексну оцінку готовності лікарень.

 Фото: Espresso.tv

Так, глава держави доручив посилити контроль за дотриманням карантину.

"Враховуючи стрімке зростання кількості випадків захворювання коронавірусною інфекцією COVID-19 в Україні президент Володимир Зеленський дав доручення прем'єр-міністру Денису Шмигалю невідкладно провести комплексну оцінку готовності лікарень для надання допомоги хворим, забезпечити заклади всім необхідним обладнанням", -  повідомляє пресслужба Офісу президента.

Також Кабмін повинен переглянути режим роботи контрольно-пропускних пунктів в'їзду до анексованого Криму.

Крім цього, на брифінгу 8 серпня міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що попросить про посилення контролю за карантином.

"Кожен день у нас збільшується кількість людей, які госпіталізуються. Тому ми не можемо дозволити собі ставитися легковажно (до коронавірусу, - ред.). Тому я, як міністр охорони здоров'я, буду звертатися щодо посилення контролю за всіма правилами, які встановлені в нашій країні, за всіма обмежувальними заходами", - заявив глава Мінохоронздоров'я.

Нагадаємо, в Україні четвертий день поспіль фіксують добовий антирекорд по захворюваності COVID-19: за останню добу в країні підтвердили 1489 нових випадків.

Другие новости