ПоддержатьУкраїнська

Затримано нардепа Олександра Куницького (відео)

Марина Титова
Марина Титова

Шеф-редактор

Затримано нардепа Олександра Куницького (відео)

11 березня було затримано народного депутата України від політичної фракції "Слуга народу" Олександра Куницького.

 Нардепа Куницького затримали Фото з фейсбуку політика

За попередніми даними, його затримали на блок-посту. Чоловік нібито під'їхав і почав знімати на телефон те, що відбувається. У результаті його затримали та передали до рук правоохоронних органів.

Сам Куницький на своїй офіційній сторінці у Facebook написав, що з ним все добре.

"Дякую всім, хто переживав. У мене все добре. Чекаємо на інформацію від поліції, а потім покажу як було. P.S. спочатку руцьких виб'ємо, потім все інше", - зазначив він.

Оновлюється

Чим відомий Олександр Куницький

У липні 2020 року журналісти програми "Схеми" опублікували розслідування, у якому розповіли про просування нардепом бізнесу, з яким він пов'язаний. Зокрема, Куницький рекламував та просував компанію "Автоентерпрайз" – харківської групи компаній, що займаються імпортом електрокарів із-за кордону та виготовленням і встановленням зарядних станцій для них.

Після виходу розслідування програми "Схеми" щодо незаконної діяльності нардепа від "Слуги народу" Олександра Куницького, колишнього блогера ZPSanek, Національне антикорупційне бюро України розпочало кримінальне провадження.

Влітку 2021 року помічник Куницького влаштував стрілянину на парковці у Харкові. Після суспільного резонансу справу перекваліфікували за ч. 1 ст. 122 ККУ (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

А вже наприкінці 2021 року "Слугу народу" Олександра Куницького, який порушив правила дорожнього руху, поки поспішав на засідання виїзного комітету Верховної Ради, оштрафували. Сума стягнення склала 340 гривень.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Бучі поліція затримала мародерів, які маскувались під евакуйованих.

Другие новости