ПоддержатьУкраїнська

Журналісти "СтопКору" підозрюють медиків з лікарні швидкої допомоги у вбивстві парубка

StopCor
StopCor

StopCor

Журналісти 'СтопКору' підозрюють медиків з лікарні швидкої допомоги у вбивстві парубка

Журналісти "СтопКору" розслідують справу про смерть хлопця Олександра Момодька у київській міській лікарні швидкої допомоги.

Журналісти ''СтопКору'' підозрюють медиків з лікарні швидкої допомоги у вбивстві парубка

Спортсмен потрапив на лікарняне ліжко після забігу. За словами матері, хлопця замість врятувати звели зі світу, а його здорові органи могли використати з метою продажу. Про це жінка повідомила журналістів "СтопКору".

"Міська лікарня – це вже не пункт швидкої допомоги, як показують нинішні події. Можливо, це місце, де вбивають, та вилучають органи. І в цьому лікарям допомагає персонал приватної клініки "Борис", або навпаки – вони їй.

Олександр Ткаченко – головний лікар та його помічник Іван Березенко не вважають за потрібне пояснювати журналістам обставини резонансної справи про загибель хлопця. Можливо, вони тікають від прискіпливої уваги преси, розуміючи, що вчинили злочин. Як показали результати судово-медичної експертизи, Олександра Момодька було саме вбито в лікарні швидкої медичної допомоги!

https://youtu.be/BUH-48J_dM8

Спочатку бігуна хотіли рятувати, проте не вийшло – довелось вбити та, можливо, використати його органи, як матеріал для продажу. Тож що це – бізнес або халатність лікарів?! У цій справі чимало розбіжностей. Наприклад, як пояснює Ігор Конівець – лікар-анестезіолог медичного центру Борис, він їздив до лікарні, де помер Момодько, щоб узяти кров, проте, з якою ціллю та хто сплатив вартісні аналізи – досі невідомо. Але головний лікар Ткаченко все заперечує і вдає, що не розуміє, про що йде мова!

Складається враження, що в цій справі замішані великі гроші, але жодні кошти не вартують життя людини", – зазначають журналісти "СтопКору".

Другие новости