ПоддержатьУкраїнська

ЗМІ: Шевченко погодився очолити збірну Польщі

Владимир Садыков
Владимир Садыков

Редактор ленты новостей

ЗМІ: Шевченко погодився очолити збірну Польщі

Колишній наставник збірної України та італійської "Дженоа" Андрій Шевченко стане новим тренером збірної Польщі. 31 січня Польський футбольний союз має оголосити ім'я нового тренера збірної.

 Андрій Шевченко Фото: Getty Images

Польський футбольний союз та український тренер погодили всі умови контракту. Про це йдеться у Telegram-каналі "vZbirna", який належить колишньому прессекретарю Андрія Шевченка, Миколі Василькову.

За його словами, український тренер буде отримувати зарплату у розмірі 2,5 млн євро на рік. Частину коштів буде виплачувати Польський футбольний союз, решту - спонсори. Залишилось лише узгодити нюанси контракту із "Дженоа".

Нагадаємо:

  • 15 січня стало відомо, що українського наставника італійського футбольного клубу "Дженоа" Андрія Шевченка звільнили з посади головного тренера.
  • Український тренер Андрій Шевченко очолив "Дженоа" 7 листопада.
  • На початку серпня стало відомо, що головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко йде з посади через закінчення контракту.
  • Збірна України зіграє в 1/8 фіналу Євро-2020. Наша збірна стала однією з чотирьох кращих збірних, що зайняли треті місця в своїх групах.

Другие новости