ПоддержатьУкраїнська

ЗСУ зазнали втрат через постійні атаки бойовиків

StopCor
StopCor

StopCor

ЗСУ зазнали втрат через постійні атаки бойовиків

Російсько-терористичні сили порушили режим тиші 45 разів за добу, 11 квітня. Всі три напрямки опинилися під їх мінометним вогнем, а ще не двох вони пустили в хід зенітки. В результаті п'ятеро українських військових були поранені.

ЗСУ зазнали втрат через постійні атаки бойовиків

Новину повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Приморському напрямку бойовики вели вогонь з мінометів калібру 82 мм, зенітних установок ЗУ-23-2, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Снайпери бойовиків активно діяли поблизу Водяного, Новотроїцького, Мар'їнки та Красногорівки.

На Донецькому напрямку били з мінометів калібру 120 мм і 82 мм. По захисниках Авдіївки бойовики били з 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем, зенітної установки ЗУ-23-2 і великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку по українських позиціях в районі Кримського бойовики застосували 120-міліметрові міномети й протитанкові гранатомети, а біля Новоалександрівки - озброєння БТР і гранатомети.

Нагадаємо, російсько-терористичні сили за минулу добу, 10 квітня, відкрили вогонь зі 122-мм артилерійських установок по позиціях сил АТО на Маріупольському напрямку. В цілому вони 64 рази порушували режим тиші, що відчутно перевищує кількість обстрілів за попередню добу. 5 українських бійців були поранені.

Другие новости