ПоддержатьУкраїнська

Доцент аграрного вишу у Львові отримав штраф за хабар

StopCor
StopCor

StopCor

Доцент аграрного вишу у Львові отримав штраф за хабар

Жовківський районний суд Львівської області визнав доцента кафедри машинобудування факультету механіки та енергетики Львівського національного аграрного університету винним в отриманні неправомірної вигоди та присудив 21,25 тис. грн штрафу.

Доцент вимагав $500 хабаря у студента за підготовку та погодження дипломної роботи, йдеться у вироку суду від 18 травня. Однак потім зменшив суму до $400 (згідно з курсом НБУ 10750 грн).

Гроші студент передав 16 березня у службовому кабінеті, де доцента і затримали працівники УСБУ у Львівській області спільно із слідчими ГУ Нацполіції у Львівській області.

Під час судового процесу доцент визнав свою вину, однак стверджував, що виготовити дипломну роботу його попросив сам студент, оскільки той не вміє креслити та працювати у відповідній комп'ютерній програмі.

Суд визнав доцента винним, присудив штраф, а також заборонив йому протягом двох років приймати складання іспитів і заліків у студентів, бути науковим керівником при написанні дипломних робіт.

Другие новости

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Исключение британского правительства касается Закарпатской, Ивано-Франковской, Тернопольской, Черновицкой, Львовской, Волынской, Ровенской и Житомирской областей

После расследования СтопКора скандальные пророссийские 'охранники' Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора скандальные пророссийские "охранники" Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора "охранники" мэра Ирпеня из агентства "ЧУР" покинули горсовет