ПоддержатьУкраїнська

"Генерал СБУ причетний до вбивства Гандзюк" - Мангер

StopCor
StopCor

StopCor

'Генерал СБУ причетний до вбивства Гандзюк' - Мангер

Київський апеляційний суд залишив під вартою голову Херсонської ОДА Владислава Мангера, якого підозрюють у замовленні нападу на радницю міського голови Херсона Катерину Гандзюк.

Фото: LIGA.net

Про це повідомляє "Громадське".

Адвокати підозрюваного, наголошуючи, що підозра є необґрунтованою, а справа - сфальсифікованою, подали скаргу на утримання підзахисного під вартою.

Також адвокати надали звернення від 40 депутатів обласної ради та від Федерації боксу з проханням не ув'язнювати Мангера.

Сторона захисту зазначила, що вина Мангера не доведена нічим, окрім слів про "Миколайовича", про якого нібито згадував Левін під час розмови з Торбіним зі слів останнього, а також у першочергових показах Ігор Павловський. Однак згодом Павловський про них забув.

Сам Владислав Мангер просив звільнити його з-під варти та наголошував на причетності до вбивства Катерини Гандзюк СБУ, зокрема генерала Данила Доценка, який відмовився від проходження поліграфу у справі Гандзюк.

Прокурор Андрій Синюк просив залишити Мангера під вартою, наголошуючи на тому, що існувала реальна загроза життю та здоров'ю свідків і тому вони звернулися до суду з проханням змінити підозрюваному запобіжний захід.

Нагадаємо, 16 червня Мангера затримали в Херсоні і під конвоєм привезли до Києва на виконання рішення Печерського районного суду Києва. Голові Херсонської обласної ради збираються змінити запобіжний захід на утримання під вартою без права на заставу. Це пов'язано з погрозами на адресу свідків у справі і членам їхніх сімей.

Другие новости

В Закарпатье вздули авто с 'водолазами': пенсионер помогал мужчинам пересечь границу в водолазных костюмах

В Закарпатье вздули авто с "водолазами": пенсионер помогал мужчинам пересечь границу в водолазных костюмах

Пенсионер из Тячева задержан за попытку нелегальной переправы людей через границу

Коммунальщики Киева завысили цены на аренду техники на 24 млн грн во время строительства Подольского моста

Коммунальщики Киева завысили цены на аренду техники на 24 млн грн во время строительства Подольского моста

Прокуратура Киева направила в суд обвинительный акт по и.о. директора КП за служебную халатность