ПоддержатьУкраїнська

На Троєщині затримано пару злодіїв-"домушників"

StopCor
StopCor

StopCor

На Троєщині затримано пару злодіїв-'домушників'

Як повідомили у відділі комунікації поліції Києва, злодії підібрали ключ та проникли до чужої квартири на вулиці Градинській у Деснянському районі столиці, викравши особисті речі власника оселі.

Під час відпрацювання оперативної інформації працівники карного розшуку столичного главку викрили та затримали дует зловмисників безпосередньо після скоєння крадіжки. Наразі двом чоловікам оголошено про підозру у вчиненні крадіжки.

Як повідомив т. в. о. начальника Деснянського управління поліції Юрій Герасименко, працівники поліції дочекалися, поки подільники вийдуть із помешкання, та затримали їх: "Підозрювані - уродженці Львівської та Івано-Франківської області, 1977 та 1983 років народження. Обидва раніше потрапляли у поле зору працівників поліції за зберігання зброї та майнові злочини. У них вилучили особисті речі потерпілого - мобільний телефон, два ноутбуки та грошові заощадження".

Слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам оголошено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою з правом звільнення під заставу 153 тисячі гривень. Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Другие новости

Чудом осталась жива: в Одессе пятилетняя девочка выпала из окна третьего этажа

Чудом осталась жива: в Одессе пятилетняя девочка выпала из окна третьего этажа

Девочка, оставшись без присмотра матери, залезла на стол, а затем перелезла на подоконник и выпала из открытого окна

Во время боевой задачи погиб летчик 831-й бригады из Полтавщины Денис Василюк

Во время боевой задачи погиб летчик 831-й бригады из Полтавщины Денис Василюк

С начала полномасштабного вторжения он совершил десятки боевых вылетов и был полным кавалером ордена "За мужество"

'Дела Майдана': ДБР выдвинуло обвинение руководителю ФСБ и еще 20 российским генералам

"Дела Майдана": ДБР выдвинуло обвинение руководителю ФСБ и еще 20 российским генералам

Украинские правоохранители предъявили обвинения директору ФСБ Бортникову и 20 российским генералам, привлеченным к действиям против активистов Евромайдана