ПоддержатьУкраїнська

Тринадцятий день війни. Ситуація в регіонах. "СтопКор" онлайн

Марина Титова
Марина Титова

Шеф-редактор

Тринадцятий день війни. Ситуація в регіонах. 'СтопКор' онлайн

В Україні розпочався тринадцятий день повномасштабного вторгення Росії. За даним Пентагону, країна-агресор ввела до України вже майже 100% зібраних сил. "СтопКор" веде онлайн-трансляцію подій із різних куточків нашої країни. Інформацію з місць передають офіційні представиники відокремлених підрозділів ВГО "Стоп корупції".

Тринадцятий день війни з Росією Дайджест ''СтопКора''

Київщина

21:13

Російські війська нанесли авіаудар по військовій частині в Бориспільському районі Київщини, є травмовані — поліція Київської області.

19:03

Російські військові обстріляли автобус із біженцями з Макарова Київської області.

09:00

Вночі були бої у Ірпіні. Обстріли: Макаров, район Гостомеля. Рух ворожої техніки на півночі Броварського району. Постійна тривога авіаударів по Василькову, Білій Церкві, Гостомель, Узин. Люди готуються до евакуації.

Херсон

16:48

У Херсонській області та Херсоні тривають акції протесту проти російського агресора.

08:25

О другій годині ночі було чутно потужні взриви. Наслідки з'ясовуються.

Житомирщина

23:23

У Житомирі окупанти знищили гуртожиток та завод "Ізоват" ракетним ударом. Про подію розповів мер міста Сергій Сухомлин. В результаті удару будівля повністю зруйнована.

08:28

Ніч була спокійною. Перед тим ввечері — авіаналіт. Удар по двом нафтобазам та промзоні.

Запорізька область

21:45

Окупант намагається відновити наступ у напрямку Запоріжжя - голова ОВА.

09:15

Ворог готується до наступу в бік Запоріжжя, здійснюючі перегрупування військ. В окупованих населених пунктах Пологи, Василіва, Токмак, Мелітополь, Бердянськ та Енергодар ситуація контролюється очільниками громад. В цей же час ворог намагається встановити поліцейський режим за допомогою неприхованого терору, спрямованого на цивільниих.

Черкаська область

17:14

В одній із квартир у Черкасах виявили росіянина, який втік із своєї країни, аби його не призвали до армії. Відповідне відео на своїй сторінці в соцмережі опублікувала речниця ГУНП у Черкаській області Зоя Вовк.

10:00

В області ніч минула без тривог.

Львівщина

09:46

Ніч була тихою. Повідомляє представник відокремленого підрозділу ВГО "Стоп корупції" Віктор Палас.

Сумщина

20:55

Із Сум вдалося евакуювати мирних жителів. Перша колона з 22 автобусів вже прибула до Полтави – заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

09:15

Авіаційний наліт по житловим кварталам міста, у приватний сектор. Понад 20 загиблих та поранених, серед яких діти. Сумський район - також авіаудари по селах, по звичайних будинках. Кількість жертв уточнюється. Охтирка - нічний авіаналіт, бомбили житлові квартали, приватний сектор, продуктові магазини. Знову вдарили по і так розбитій ТЕЦ. Місто без тепла повністю, 4 день. Кількість жертв уточнюється, ДСНС розбирає завали.

Луганщина

14:18

На Луганщині через обстріли російського агресора 24 населених пункти залишаються без газу та 36 - без енергопостачання. Про це у Фейсбуці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

09:20

Обстріли Попасної, Рубіжного та Сєвєродонецька. У Попасній попадання у психоневрологічний диспансер - 2 загиблих. У Рубіжному - 3 поранених цивільних. Відсутнє газопостачання, частково електрика та вода

Донеччина

09:23

Мангуш (останнє смт перед Маріуполем) — під контролем русні. Маріуполь сьогодні пробився на зв'язок — ненадовго, зараз знову зникне. У місті катастрофа. Дуже чекають на гуманітарку. Волноваху вже зрівняли із землею. Евакуація звідти сьогодні продовжиться.

В районі Авдіївки обстріли. В районі Мар'їнки зранку розпочався бій.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, Міністерство оборони України оновило дані про втрати російських військових в Україні станом на 8 березня.

Харків

23:19

263 людини, серед яких 170 цивільних, загинули внаслідок війни на Харківщині — дані поліції на 8 березня.

21:28

У Харкові відновили цифрову ретрансляцію телеканалів, аналогове мовлення буде відновлене найближчим часом — заступник глави Харківської ОДА Роман Семенуха.

19:13

У Харківській області окупанти висадили 120 десантників, їх одразу розгромили.

Другие новости

Было 26 грн, а стало 56: рынок утилизации опасных отходов попал в тень из-за реформы Минсреды

Было 26 грн, а стало 56: рынок утилизации опасных отходов попал в тень из-за реформы Минсреды

Минсреды попало в неприятность с реформой об утилизации опасных отходов во время войны

Российские силы нанесли массированный ракетный удар по электроэнергетической инфраструктуре Украины

Российские силы нанесли массированный ракетный удар по электроэнергетической инфраструктуре Украины

Спасатели работают над ликвидацией последствий в разных областях Украины