ПоддержатьУкраїнська

1 червня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

1 червня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

У середу в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Практично на всій території країни переважатиме дощова погода, подекуди з грозою. У західних, місцями в центральних областях і в Карпатах опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме +8...+21 градусів, удень +20...+28. Вітер змінний, переважно східний, південний, південно-західний, південно-східний, північний, північно-східний та північно-західний, 1-8 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні висока ймовірність дощу. Вночі температура повітря складе +14...+18 градусів, удень – від +20 до +22. Вітер східний, північний і північно-східний, 1-5 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода з грозою за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть +15...+19 градусів, удень повітря прогріється до +23...+28. Вітер західний, північний, північно-західний, південний, східний і південно-східний, 1-8 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями, на півострові можливий дрібний дощ. У Севастополі очікується суха погода. Вночі температура повітря складе +16...+21 градус. Денна температура повітря коливатиметься від +23 до +25. Вітер західний, південний та південно-західний, 1-4 м/с.

У східних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода з грозою. Вночі до +13...+18 градусів, денна температура повітря складе +20...+24. Вітер південний, східний і південно-східний, 1-5 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується переважно суха погода. Температура повітря вночі знизиться до +8...+14 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +20...+27. Вітер південний, східний, південно-східний та південно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – сонячна погода, у регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +11, удень – до +23 градусів. Вітер південний, східний і південно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні висока ймовірність дощу. У Полтавській області – без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +16...+18 градусів, удень – від +20 до +25. Вітер східний, північний і північно-східний, 1-5 м/с.

Другие новости