ПоддержатьУкраїнська

1000 доларів США хабара – ДБР повідомило про підозру посадовцю міграційної служби

StopCor
StopCor

StopCor

1000 доларів США хабара – ДБР повідомило про підозру посадовцю міграційної служби

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому,  повідомили про підозру начальнику одного з районних відділів у місті Житомирі Управління Державної міграційної служби України в Житомирській області, за вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, посадовець міграційної служби в Житомирській області  вимагав та одержав неправомірну вигоду у сумі 1000 доларів США за оформлення посвідки на постійне проживання іноземцям та особам без громадянства, які іммігрували в Україну на постійне місце проживання.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Житомирської області. Оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань у Житомирській області ДСР Національної поліції України

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Другие новости