ПоддержатьУкраїнська

13 квітня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

13 квітня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

У четвер в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни прогнозується суха погода. У західних, місцями в північних, центральних областях та в Карпатах можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі складе +2...+9 градусів, удень +5...+19. Вітер змінних напрямків, переважно західних, південних, південно-західних, північно-західних і південно-східних, 1-8 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати дощова погода за даними Sinoptik.ua. Уночі повітря охолодитися до +6...+9 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +5...+12. Вітер південний і південно-східний, 1-5 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +5...+8 градусів, удень повітря прогріється до +10...+18. Вітер південний, східний, південно-східний та південно-західний, 1-6 м/с.

У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. У Севастополі можливий дрібний дощ. Уночі температура повітря складе +5...+13 градусів. Денна коливатиметься від +13 до +19. Вітер західний, північний, північно-західний, південний та південно-західний, 2-8 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі до +3...+7 градусів, денна температура повітря складе +16...+19. Вітер східний, південний, південно-східний та південно-західний, 1-5 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +2...+8 градусів, удень підніметься до +7...+13. Вітер північний, західний, північно-західний, південно-західний і південно-східний, 1-6 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні зранку очікується дощ, який вдень набере силу, але ближче до вечора почне стихати. Температура повітря вночі до +5, удень до +10 градусів. Вітер переважно східний, північний, північно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. У Вінницькій області можливий невеликий дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть +6...+9 градусів, удень – від +15 до +18. Вітер південний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

Другие новости