ПоддержатьУкраїнська

16 грудня 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

16 грудня 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

У п'ятницю в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій частині країни прогнозується суха погода. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -18...-5 градусів, удень -14...+2. Вітер змінний, переважно західний, північний, північно-західний, північно-східний та південно-західний, 1-7 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі повітря охолодитися до -18...-9 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -14...-4. Вітер західний, північний, північно-західний та південно-західний, 1-4 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -14...-5 градусів, удень повітря прогріється до -9...-1. Вітер північний та північно-західний, 1-7 м/с.

У Криму очікується мінлива хмарність. На півострові опадів не передбачається. У Сімферополі, Ялті, Феодосії можливий дрібний сніг. Уночі температура повітря становитиме -11...-5 градусів. Денна коливатиметься від -2 до +2. Вітер північних, північно-західних і північно-східних напрямків, 2-9 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Вночі градусники покажуть -17...-10, денна температура повітря становитиме -13...-7 градусів. Вітер північний та північно-західний, 1-7 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. Температура повітря вночі опуститься до -15...-6 градусів, удень підніметься до -6...+1. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – сонячна погода. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -7, удень до 0 градусів. Вітер північний, західний, північно-західний і північно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть -16...-7 градусів, удень – від -12 до -6. Вітер західний, північний, північно-західний та південно-західний, 1-4 м/с.

Другие новости