ПоддержатьУкраїнська

17 травня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

17 травня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

У вівторок в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни очікується дощова погода, подекуди з грозою. Місцями в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -1...+17 градусів, удень +9...+23. Вітер змінних, переважно західних, південних, південно-західних, південно-східних, північних, північно-східних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується дощова погода за даними Sinoptik.ua. Уночі градусники покажуть до +7...+10, удень температура – від +12 до +20 градусів. Вітер північний, західний і північно-західний, 1-5 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність, у регіоні можливий невеликий дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть +9...+15 градусів, удень повітря прогріється до +13...+23. Вітер північний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-6 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові можливий дрібний дощ. У Керчі, Євпаторії, Севастополі опадів не передбачається. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +10...+17 градусів. Денна температура повітря становитиме від +19 до +23. Вітер західних, південних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні можливий невеликий дощ. Уночі температура повітря +10...+15 градусів, денна становитиме +18...+22. Вітер південний, східний, південно-східний та південно-західний, 1-5 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону очікується переважно дощова погода, подекуди з грозою. Температура повітря вночі знизиться до -1...+6 градусів, удень стовпчики покажуть +9...+17. Вітер західний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, у регіоні ввечері можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі до +3, удень – до +14 градусів. Вітер переважно південний, східний, південно-східний та південно-західний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +7...+12 градусів, удень – до +13...+19. Вітер північний та північно-західний, 1-5 м/с.

Другие новости