ПоддержатьУкраїнська

23 травня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

23 травня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

У вівторок в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни очікується суха погода. Температура повітря вночі складе +4...+14 градусів, удень +11...+22. Вітер змінних, переважно західний, південний, південно-західний, південно-східний, східний, північно-східний і північно-західний, 1-6 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі градусники покажуть до +6...+12, удень температура – від +19 до +23 градусів. Вітер західний, північний, південний, південно-західний і північно-західний, 1-4 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, у регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +8...+13 градусів, удень повітря прогріється до +15...+23. Вітер східний, північний і північно-східний, 1-6 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові можливий невеликий дощ. У Феодосії – без опадів. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +9...+13 градусів. Денна температура повітря складе від +16 до +19. Вітер східних, північних і північно-східних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі температура повітря +8...+12 градусів, денна становитиме +17...+22. Вітер східний, південно-східний та північно-східний, 1-5 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону буде суха погода. Температура повітря вночі опуститися до +4...+14 градусів, удень стовпчики покажуть +16...+24. Вітер північний, північно-західний, південно-східний, південно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, у регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +8, удень – до +22 градусів. Вітер переважно східний, південно-східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +6...+9 градусів, удень – до +18...+23. Вітер північний, північно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

Другие новости