ПоддержатьУкраїнська

28 квітня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

28 квітня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

У п'ятницю в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій частині країни прогнозується суха погода. У західних областях і в Карпатах висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +3...+14 градусів, удень +12...+24. Вітер змінний, переважно східний, південний, південно-західний, південно-східний, північний і північно-східний, 1-6 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі повітря охолодитися до +7...+13 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +20...+23. Вітер південний, південно-східний та південно-західний, 3-6 м/с.

У південних областях – сонячна погода. У регіоні переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть +3...+9 градусів, удень повітря прогріється до +12...+22. Вітер південний і південно-східний, 2-6 м/с.

У Криму очікується сонячна погода. На півострові збережеться суха погода. Вночі температура повітря складе +4...+14 градусів. Денна коливатиметься від +19 до +23. Вітер північних, східних, північно-східних, західних і північно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі градусники покажуть +4...+7, денна температура повітря складе +16...+21 градус. Вітер південний, східний і південно-східний, 1-4 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +8...+14 градусів, удень підніметься до +18...+24. Вітер західний, південний, південно-західний, східний і південно-східний, 1-6 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні дощ розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися. Температура повітря вночі до +12, удень до +21 градуса. Вітер південний, південно-східний та південно-західний, 1-5 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +4...+10 градусів, удень – від +21 до +23. Вітер південний і південно-східний, 3-6 м/с.

Другие новости