ПоддержатьУкраїнська

5 травня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

5 травня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

У четвер в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині країни прогнозується дощова погода, подекуди з грозою. У північних, місцями у східних, центральних областях і в Карпатах опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме +3...+13 градусів, удень +12...+22. Вітер змінних напрямків, переважно східних, північних і північно-східних, 1-9 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. У Житомирській області можливий невеликий дощ. Уночі повітря охолодитися до +6...+10 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +17...+21. Вітер північний і північно-східний, 2-6 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде дощова погода за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть +8...+13 градусів, удень повітря прогріється до +15...+22. Вітер північний, східний та північно-східний, 2-9 м/с.

У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові в Сімферополі, Євпаторії, Красноперекопську висока ймовірність дощу. В Ялті, Керчі, Феодосії, Севастополі опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +9...+11 градусів. Денна коливатиметься від +15 до +20. Вітер східний, південний, південно-східний, північний і північно-східний, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У Донецькому та Дніпропетровському регіонах переважно суха погода. У Харківській і Луганській областях висока ймовірність дощу. Вночі до +8...+12 градусів, денна температура повітря складе +15...+20. Вітер північних, східних і північно-східних напрямків, 1-4 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода з грозою. Температура повітря вночі опуститься до +3...+11 градусів, удень підніметься до +12...+21. Вітер північних, північно-східних і північно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +8, удень до +19 градусів. Вітер переважно північний і північно-східний, 2-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні можливий невеликий дощ. У Черкаській області опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +8...+11 градусів, удень – від +18 до +22. Вітер північний і північно-східний, 2-6 м/с.

Другие новости

Миллионы для руководства и награда скандальному экснардепу: госаудиторы проверяют деятельность НАМН и ее президента Цымбалюка

Миллионы для руководства и награда скандальному экснардепу: госаудиторы проверяют деятельность НАМН и ее президента Цымбалюка

Журналисты СтопКора пообщались с президентом НАМН Цымбалюком по поводу эффективности использования ресурсов академии, высоких зарплат руководства и связей с одиозным экснардепом Дубовым