ПоддержатьУкраїнська

5 жовтня 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

5 жовтня 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

У середу в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Практично на всій території країни переважатиме дощова погода. Місцями у східних областях опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе 0...+17 градусів, удень +4...+22. Вітер змінний, переважно північний, північно-західний, західний, південний, східний, південно-східний та південно-західний, 1-7 м/с, у західних областях і в Карпатах посилення швидкості вітру 15-24 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні можливий невеликий дощ. Уночі температура повітря складе +7...+12 градусів, удень – від +12 до +15. Вітер південний, західний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть +8...+15 градусів, удень повітря прогріється до +14...+20. Вітер південний, західний, південно-східний та південно-західний, 1-7 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями, на півострові висока ймовірність дощу. У Керчі опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +12...+17 градусів. Денна температура повітря буде коливатися від +16 до +22. Вітер південний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-6 м/с.

У східних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. У Дніпропетровській і Харківській областях можливий невеликий дощ. Уночі до +11...+13 градусів, денна температура повітря складе +16...+23. Вітер південний, східний і південно-східний, 1-6 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується переважно дощова погода. Температура повітря вночі опуститися до 0...+5 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +4...+8. Вітер північний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-6 м/с, посилення швидкості вітру 15-24 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, у регіоні з ранку розпочнеться дрібний дощ, а до вечора він поступово переросте в сильний. Температура повітря вночі до +3, удень – до +6 градусів. Вітер північний, західний, північно-західний та південно-західний, 2-6 м/с, посилення швидкості вітру 15-24 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні висока ймовірність дощу. Вночі стовпчики термометрів покажуть +4...+15 градусів, удень – від +14 до +20. Вітер південний, південно-західний і південно-східний, 1-5 м/с.

Другие новости