ПоддержатьУкраїнська

7 грудня 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

7 грудня 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

У середу в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині країни переважатиме суха погода. У східних областях та Криму висока ймовірність снігу. Температура повітря вночі становитиме -18...-5 градусів, удень -10...+6. Вітер змінний, переважно південний, західний, південно-західний, північний, північно-західний, південно-східний та північно-східний, 1-11 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе -14...-10 градусів, удень – від -10 до -7. Вітер північний, західний і північно-західний, 1-5 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть -14...-5 градусів, удень повітря прогріється до -4...0. Вітер західний, північний і північно-західний, 1-6 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями, на півострові можливий дрібний сніг. В Євпаторії, Керчі – без опадів. Уночі температура повітря становитиме -11...-5 градусів. Денна температура повітря коливатиметься від 0 до +6. Вітер північний, західний і північно-західний, 1-11 м/с.

У східних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. У Луганській і Донецькій областях висока ймовірність снігу. Вночі до -18...-9 градусів, денна температура повітря становитиме -11...-2. Вітер західний, північний і північно-західний, 1-6 м/с.

У західних областях прогнозується мінлива хмарність. На більшій частині регіону очікується переважно суха погода. Температура повітря вночі опуститися до -16...-5 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть -7...+2. Вітер західний, північний, північно-західний та південно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, у регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -5, удень – до 0 градусів. Вітер північний, західний, південно-східний та південно-західний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть -15...-7 градусів, удень – від -10 до-1. Вітер західний, північний, північно-західний та південно-західний, 1-5 м/с.

Другие новости