ПоддержатьУкраїнська

7 і 8 січня 2017 - прогнози погоди по обласних центрах України

StopCor
StopCor

StopCor

7 і 8 січня 2017 - прогнози погоди по обласних центрах України

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в суботу і в неділю висока ймовірність снігу. У західних областях і в Карпатах опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -24...+8 градусів, удень -20...+13. Вітер змінний, переважно західний, північний, східний, північно-західний, північно-східний, південно-східний та південно-західний, 1-7 м/с, місцями хуртовини при швидкості вітру 12 м/с, посилення швидкості вітру до 25-30 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні висока ймовірність снігу. Вночі від -21 до -9 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах -18...-2. Вітер північний і північно-східний, 2-7 м/с, хуртовини при швидкості вітру 12 м/с, посилення швидкості вітру до 25-30 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні переважно сніжна погода за даними Sinoptik.ua. Вночі від -17 до -7 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -13...-3. Вітер західний, північний та північно-західний, 2-11 м/с, хуртовини при швидкості вітру 12 м/с, посилення швидкості вітру до 25-30 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями. На півострові на вихідних буде сніжна погода. У суботу В Керчі – без опадів. Температура повітря вночі в межах -6...+8 градусів, удень – до -3...+13. Вітер північних, східних, північно-східних, південно-східних і північно-західних напрямків, 2-7 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні можливий дрібний сніг. Температура вночі -14...0 градусів. Денна температура повітря складе -5...+5 градусів. Вітер східних, північних і північно-східних напрямків, 2-8 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Температура повітря вночі -24...-16 градусів, удень -20...-13. Вітер західний, північно-західний і південно-західний, 1-6 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі від -22 до -18, удень – від -18 до -14 градусів. Вітер північний і північно-східний, 2-6 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні можливий дрібний сніг. Уночі стовпчики термометрів покажуть -18...-8 градусів, удень -15...-1. Вітер північних і північно-західних напрямків, 4-7 м/с.

Другие новости