ПоддержатьУкраїнська

7 і 8 травня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

7 і 8 травня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині країни в суботу і в неділю буде переважно дощова погода, подекуди з грозою. Місцями в південних областях, у Криму та в Карпатах висока ймовірність дощу за даними Sinoptik.ua. У суботу і в неділю температура повітря вночі становитиме +3...+14 градусів, удень +9...+22. Вітер змінних, переважно східних, південно-східних, північних, північно-східних і північно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні збережеться переважно дощова погода, подекуди з грозою. Уночі від +6 до +12 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +14...+20. Вітер східних, північних, північно-східних, південних і південно-східних напрямків, 1-5 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. У запорізькій області висока ймовірність дощу. Вночі від +7 до +14 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +15...+22. Вітер східний, північний, північно-східний, південний, південно-східний та південно-західний, 1-4 м/с.

У Криму – мінлива хмарність. На півострові в суботу Сімферополі, Ялті, Феодосії, Севастополі висока ймовірність дощу. У Керчі, Євпаторії, Красноперекопську опадів не передбачається. У неділю в регіоні буде суха погода. Температура повітря вночі в межах +8...+12 градусів, удень – до +16...+20. Вітер західних, північних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-4 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно дощова погода, подекуди з грозою. Температура вночі +8...+12 градусів. Денна температура повітря складе +17...+22 градуси. Вітер північних, східних, північно-східних і південно-східних напрямків, 1-4 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважати дощова погода, подекуди з грозою. Температура повітря вночі до +3...+11 градусів, удень +9...+19. Вітер східний, південно-східний, північний, північно-східний та північно-західний, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні опадів не передбачається, у неділю вранці розпочнеться дрібний дощ, який закінчиться лише ближче до вечора. Температура повітря вночі від +6 до +8, удень – від +15 до +17 градусів. Вітер східний, північний і північно-східний, 1-5 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю можливий невеликий дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть +5...+12 градусів, удень +14...+21. Вітер східних, південно-східних, північних, північно-східних і північно-західних напрямків, 1-4 м/с.

Другие новости