ПоддержатьУкраїнська

8 листопада 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

8 листопада 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

Погода в Україні на вівторок, 8 листопада.

У вівторок в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни очікується дощова погода. Місцями у північних областях, у Карпатах і в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе +2...+16 градусів, удень +4...+22. Вітер змінних, переважно південних, східних, північно-східних, західних, північно-західних, південно-західних і південно-східних напрямків, 1-8 м/с, у східних та південних областях посилення швидкості вітру 15-24 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується можливий дрібний дощ. У Житомирській і Чернігівській областях переважно суха погода. Вночі градусники покажуть до +3...+5, удень температура – від +6 до +11 градусів. Вітер північний, східний, північно-східний, північно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, у регіоні буде дощова погода за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть +6...+10 градусів, удень повітря прогріється до +7...+19. Вітер східний, північний, південно-східний, північно-західний і північно-східний, 1-8 м/с, посилення швидкості вітру 15-24 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. У Керчі, Красноперекопську можливий дрібний дощ. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +12...+16 градусів. Денна температура повітря становитиме від +16 до +22. Вітер західних, південних і південно-західних напрямків, 1-8 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде дощова погода. Вночі температура повітря +8...+12 градусів, денна становитиме +11...+17. Вітер західний, південний, південно-західний і південно-східний, 1-7 м/с, посилення швидкості вітру 15-24 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону буде дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +2...+5 градусів, удень стовпчики покажуть +4...+11. Вітер північний, західний, північно-західний, північно-східний і південно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, у регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +3, удень – до +9 градусів. Вітер переважно східний, північно-східний і південно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +2...+8 градусів, удень – до +5...+11. Вітер північний, східний, північно-східний та північно-західний, 1-6 м/с.

Другие новости