ПоддержатьУкраїнська

Андрій Денисенко та його "уявні друзі": низка організацій, заснованих одіозним нардепом, існує лише на папері

StopCor
StopCor

StopCor

Андрій Денисенко та його 'уявні друзі': низка організацій, заснованих одіозним нардепом, існує лише на папері

"Мертві душі" Андрія Денисенка: навіщо народному обранцю така кількість фейкових громадських організацій? Зокрема, журналісти "СтопКору" марно намагались відшукати ГО "Громадський актив Дніпропетровщини", директором якої є пан Денисенко і яку звинувачують у булінгу великої мережі супермаркетів. Ще один приклад організації-"примари": Фонд місцевого розвитку "Дніпроград".

В Інтернеті  немає жодної інформації про її діяльність, що, погодьтесь, виглядає дивно. А це вже перша ознака того, що ГО існує лише на папері. З відкритих джерел можна побачити, що серед засновників тут знову фігурують нардеп Денисенко та помічник нардепа Берези – Павло Хобот.

За документами "Дніпроград" зареєстрований у звичайній квартирі. Та на появу журналістів тут відреагували мовчанням у  домофоні. Поки журналісти намагалися знайти вищезгадану ГО, до них підійшов чоловік та почав прискіпливо розпитувати, що вони тут роблять. Згодом чоловік представився мешканцем даного будинку і запевнив: про Фонд місцевого розвитку "Дніпроград" жодного разу навіть не чув.

Телефони цієї громадської організації також не відповідають: оператор повідомив, що набраний номер не обслуговується. Тож, на жаль, ані за вказаною адресою, ані за номером телефону знайти таємничу ГО "Дніпроград" не вдалося.

Деталі корупційних схем за участю фіктивних громадських організацій – у відеоматеріалі: 

https://www.youtube.com/watch?v=i65nYIKs1LU

Другие новости