ПоддержатьУкраїнська

Апеляційний суд відклав розгляд скарги на арешт судді-хабарника Олексія Бурана

StopCor
StopCor

StopCor

Апеляційний суд відклав розгляд скарги на арешт судді-хабарника Олексія Бурана

Апеляційний суд Києва переніс розгляд скарги на арешт судді Малиновського районного суду Одеси Олексія Бурана на 14 квітня. Про це повідомляється на офіційному сайті суду.

"Розгляд апеляційної скарги, поданої в інтересах Бурана О.М., відкладено до 14 квітня 2016 року 15 год. 45 хв", - йдеться у повідомленні суду.

Нагадаємо, судді Малиновського районного суду Одеси Олексію Бурану повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ч.4 ст. 368 ККУ, а саме одержання неправомірної вигоди у розмірі 500 тис. грн.

29 березня під час проведення обшуку працівниками НАБУ та Національної поліції суддя Малиновського районного суду Одеси Олексій Буран чинив опір, застосувавши вогнепальну зброю.

31 березня Верховна Рада надала дозвіл на затримання та арешт судді О.Бурана, якого відразу затримали представники НАБУ.

1 квітня Солом’янський районний суд Києва обрав для судді Малиновського районного суду Одеси Олексія Бурана, підозрюваного в отриманні хабаря у сумі 500 тис грн, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 28 травня.

Другие новости