ПоддержатьУкраїнська

Арештант вирішив скоїти суїцид: на Волині злочинець вистрибнув з вікна будинку на шляху до суду

StopCor
StopCor

StopCor

Арештант вирішив скоїти суїцид: на Волині злочинець вистрибнув з вікна будинку на шляху до суду

На Волині 31-річний чоловік під конвоєм прямував на засідання суду, але вирвався і вистрибнув у вікно.

"Сьогодні, 21 січня, до 11:00 на бульварі Дружби Народів у Луцьку під час конвоювання правоохоронцями до суду з вікна багатоповерхівки вистрибнув 31-річний житель обласного центру. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер", – йдеться в повідомленні пресслужби поліції області, передає "Journalist".

Загиблий житель Луцька був причетний до скоєння низки магазинних крадіжок. Йому оголосили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт з матеріалами кримінального провадження було направлено до суду.

Проте, підозрюваний ігнорував судові рішення і переховувався. За рішенням міського суду був оголошений в розшук, а потім затриманий.

Під час конвоювання в суд зловмисник вирвався і вистрибнув з вікна сходової клітки між шостим і сьомим поверхами багатоповерхівки.

Також повідомляється, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Слідчі попередньо кваліфікують цю подію за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 КК з позначкою "самогубство". На місці працювала слідчо-оперативна група.

Другие новости