ПоддержатьУкраїнська

«Безпечний будинок» в дії: завдяки взаємодії з жителями поліцейські Маріуполя затримали підозрюваного в розбійному нападі

StopCor
StopCor

StopCor

«Безпечний будинок» в дії: завдяки взаємодії з жителями поліцейські Маріуполя затримали підозрюваного в розбійному нападі

Озброєний сокирою зловмисник пограбував аптеку, пригрозивши розправою фармацевту. Оперативники розшукали нападника упродовж кількох діб. Викрити підозрюваного допомогли свідки та камери спостереження, встановлені на будинках неподалік місця злочину. Фігурант перебуває під вартою.

Про подію правоохоронців сповістила потерпіла. Жінка розповіла, що невідомий чоловік із сокирою у руках наказав їй безкоштовно віддати замовлені ліки, а потім забрав з каси всі гроші (понад 4 000 грн) та втік.

Оперативники Кальміуського відділення поліції опрацювали записи з відеокамер, встановлених у рамках проєкту «Безпечний будинок» та з’ясували, в який бік побіг зловмисник. Далі було проведено подворовий обхід та опитано майже всіх мешканців прилеглої території. Таким чином, крок за кроком поліцейські вийшли на зловмисника.

Ним виявився 30-річний раніше засуджений за аналогічний злочин маріуполець.

Із затриманим проводяться необхідні слідчі дії в рамках провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Фігурант перебуває під арештом.

Висловлюємо вдячність мешканцям, які приєднуються до проекту «Безпечний будинок». Завдяки вжитим засобам безпеки, які ви встановлюєте у себе на подвір’ях і в будинках, ви допомагаєте поліції не тільки робити місто безпечнішим, але й викривати зловмисників.

#МиЦеВи

Другие новости