ПоддержатьУкраїнська

Бойовики несподівано зменшили кількість обстрілів на Донбасі

StopCor
StopCor

StopCor

Бойовики несподівано зменшили кількість обстрілів на Донбасі

Незаконні збройні формування тільки 18 разів за добу, 19 квітня, відкривали вогонь по позиціях сил АТО на Донбасі. В результаті один військовий отримав поранення.

Бойовики несподівано зменшили кількість обстрілів на Донбасі

Новину повідомляє "Преса України".

На Приморському напрямку, по захисниках Красногорівки бойовики били з мінометів калібру 82-мм. Морських піхотинців в районі Водяного обстрілювали з озброєння БМП, протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, а поблизу Павлополя - з автоматичних гранатометів. По захисниках Широкиного застосовувалося озброєння БМП. Опорні пункти поблизу Лебединського, Талаківки та Гнутового обстрілювали зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку, по позиціях в районах Кам'янки й Авдіївки бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів. Гранатомети й стрілецьку зброю застосували по захисниках Луганського і Верхньоторецька.

На Луганському напрямку, з великокаліберних кулеметів були обстріляні захисники Кримського.

Нагадаємо, російсько-терористичні сили на Донбасі за добу, 18 квітня, встигли 35 раз порушити тишу. Зенітні установки вони застосували біля селища Водяне, що в напрямку Маріуполя. Двоє українських бійців були поранені.

Другие новости