ПоддержатьУкраїнська

Бойовики відкинули "Мінськ" на нульову стадію – журналіст

StopCor
StopCor

StopCor

Бойовики відкинули 'Мінськ' на нульову стадію – журналіст

Українські військові у ході контрнаступу на Донецькому напрямку змогли зайняти нові території. Бійці, зокрема, закріпилися під селом Спартак, що знаходиться на північному в'їзді до окупованого Донецька.

Про це у соцмережі повідомив журналіст Роман Бочкала.

"У результаті контрнаступальних дій вдалося закріпитися під Спартаком і перейти донецьку трасу в районі Царського Села. Тепер, кажуть бійці, головне щоб не наказали відійти. Таке вже бувало... Взяли реально багато нових місць. Слава бійцям 72й бригади ЗСУ!" – написав журналіст.

Бойовики відкинули ''Мінськ'' на нульову стадію – журналіст

Він також розповів про поточну ситуацію в Авдіївській промзоні. За його словами, за ніч бойовики випустили 160 снарядів РСЗВ "Град", при цьому били повним боєкомплектом, "як у 2014-му році". Боєць ЗСУ, який уже другий рік перебуває в Авдіївці стверджує, що "такого на його пам'яті ще не було".

"Б'ють нещадно. Дві міни розірвалися біля лікарні, в гуртожитку висипало вікна вибуховою хвилею. Промка вся здригається. Про поранених і вбитих промовчу", - зазначив Бочкала.

Він також додав, що бої тривають також і на Світлодарській дузі, де атаки сепаратистів приймає 54-а бригада ЗСУ. Крім того, за інформацією добровольців, "гаряче" стало і в районі селища Кримське. За словами Бочкали, така ситуація свідчить про те, що режим "тиші" бойовики більше не визнають, а сам "Мінськ" відкинуто на нульову стадію.

Нагадаємо, російсько-терористичні почали бити по Авдіївці та околицях з самого Донецька. Вони розташували чотири одиниці РСЗВ "Град" прямо посеред житлових масивів міста.

Українські військові та журналісти розповіли, як потрібно себе поводити у разі обстрілів:

Другие новости