ПоддержатьУкраїнська

Черговий трафік незаконного оформлення соцвиплат на Луганщині блокувала контррозвідка CБУ

StopCor
StopCor

StopCor

Черговий трафік незаконного оформлення соцвиплат на Луганщині блокувала контррозвідка CБУ

Контррозвідка Служби безпеки України блокувала черговий трафік незаконного отримання українських соціальних виплат.

Підприємець з тимчасово окупованого Луганська, який займався пасажирськими перевезеннями на підконтрольну українській владі територію, надавав послуги із «заочного» оформлення соцвиплат.

Правоохоронці зупинили ділка на контрольно-пропускному пункті «Майорське» під час рейсу до Сєвєродонецька, куди він прямував для чергового незаконного оформлення соціальних нарахувань. У чоловіка виявлено майже п’ятдесят банківських карток, велику кількість нотаріальних довіреностей та документів жителів тимчасово окупованих територій Луганської області.

Наразі перевіряється інформація щодо причетності до протиправної діяльності так званої «МДБ ЛНР», а також про наявність серед клієнтів ділка колишніх і діючих бойовиків незаконних збройних формувань. Встановлюються посадовці українських держустанов, ймовірно причетні до функціонування схеми.

Варто нагадати, що у січні цього року Служба безпеки України викрила двох комерсантів з тимчасово окупованого Алчевська, які в інтересах так званої «МДБ ЛНР» організували нелегальне оформлення українських соціальних виплат.

Другие новости