ПоддержатьУкраїнська

Чоловік, який зґвалтував 12-річну дівчинку, її літню бабусю та вбив двох кішок, отримав 13 років тюрми

StopCor
StopCor

StopCor

Чоловік, який зґвалтував 12-річну дівчинку, її літню бабусю та вбив двох кішок, отримав 13 років тюрми

Жовтневим районним судом м. Харкова винесено обвинувальний вирок відносно 29-річного харків’янина, обвинуваченого у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 152, ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156 та ч. 1 ст. 299 КК України (незаконне позбавлення волі двох осіб, зґвалтування, розбещення, шляхом вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи, жорстоке поводження з тваринами).

У судових дебатах прокурор наполягав на максимальному покаранні, яке передбачено кримінальним кодексом за вчинення вищевказаних злочинів, а саме – 15 років позбавлення волі.Обставини справи:

Засуджений вчиняв розпусні дії по відношенню до 12-річної падчерки та одного разу, погрожуючи дівчинці предметом, схожим на пістолет, зґвалтував її неприроднім способом. Також зловмисник, залишившись на самоті із 71-річною бабусею дівчинки, погрожуючи літній жінці ножем, заклеївши їй рот скотчем та зв’язавши руки пластиковими хомутами, зґвалтував останню. У цей час додому прийшла співмешканка (мати дівчинки) та помітивши, що її мати перебуває у стані позбавлення волі, намагалась звільнити її. Але злочинець, погрожуючи ножем, зв'язав руки і ноги скотчем своїй співмешканці. Таким чином він позбавив волі двох осіб. Коли педофіл-ґвалтівник вийшов із квартири, жінка змогла звільнитись та звернулась до правоохоронців. До того ж, зловмисник здійснив жорстоке поводження з тваринами, вбивши двох кішок, які мешкали в сім’ї.Довідково: на даний час вирок не вступив у законну силу, оскільки вирішується питання щодо його апеляційного оскарження.Пресслужба прокуратури Харківської області

Другие новости