ПоддержатьУкраїнська

Добропільські поліцейські затримали зловмисника, який до смерті забив людину

StopCor
StopCor

StopCor

Добропільські поліцейські затримали зловмисника, який до смерті забив людину

Заборговані 500 гривень коштували чоловіку життя - він помер від тяжких тілесних ушкоджень, завданих йому знайомим. За скоєне фігурант понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує позбавлення волі на 10 років.

6 липня до поліції надійшло повідомлення від працівників «швидкої» про смерть 37-річного чоловіка. На тілі потерпілого виявлено чисельні тілесні ушкодження.

У ході першочергових слідчих заходів поліцейські встановили, що через несплачений грошовий борг у сумі 500 гривень між двома чоловіками просто на вулиці виникла сварка, яка згодом переросла в бійку. Зловмисник наніс чисельних ударів своєму боржникові, після чого залишив місце події.

Свідком ситуації став приятель потерпілого, і коли від побоїв тому стало зле, одразу ж викликав «швидку». Медики констатували смерть людини. За висновком судово-медичної експертизи, постраждалий помер внаслідок завданих йому тілесних ушкоджень.

Слід зазначити, що померлий перебував у полі зору правоохоронців, адже співробітники Добропільського відділення поліції вже затримували його за збут наркотиків, і справа наразі перебуває на розгляді у суді.

У результаті оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції встановили особу правопорушника. Ним виявився 32-річний місцевий мешканець, якого також раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за скоєння правопорушень.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Таким чином, чоловік може знову опинитися за ґратами. Цього разу термін ув’язнення може скласти 10 років.

Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Другие новости