ПоддержатьУкраїнська

Експрацівники поліції постануть перед судом за збут наркотиків

StopCor
StopCor

StopCor

Експрацівники поліції постануть перед судом за збут наркотиків

До суду скеровано обвинувальний акт відносно колишніх працівників сектору кримінальної поліції Чернівецького відділу поліції ГУ Нацполіції в Чернівецькій області — слідчого та оперуповноваженого. Правоохоронці обвинувачуються у незаконному зберіганні з метою збуту, а також збуті психотропних речовин та особливо небезпечних наркотичних засобів, вчиненому повторно за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому.

Слідством встановлено, що у період з грудня 2019 року по січень 2020 року працівники поліції зберігали та збували психотропні речовин і наркотичні засоби (амфетамін та канабіс) на території міста Чернівці.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала прокуратура Чернівецької області. Оперативний супровід – Чернівецьке управління Департаменту внутрішніх розслідувань Нацполіції України та Управління Служби безпеки України у Чернівецькій області.

У разі доведення вини, правоохоронцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.  

Другие новости