ПоддержатьУкраїнська

Громадянин Молдови намагався підкупити сумського прикордонника 500-ми російськими рублями

StopCor
StopCor

StopCor

Громадянин Молдови намагався підкупити сумського прикордонника 500-ми російськими рублями

Громадянин Молдови надав прикордоннику свій паспортний документ, в якому знаходилися кошти у розмірі 500 російських рублів.

Сьогодні вранці до пункту пропуску "Бачівськ" на виїзд до Росії прибув рейсовий автобус марки Volkswagen сполученням "Кишинів-Москва". Під час проходження прикордонного контролю громадянин Молдови надав прикордоннику свій паспортний документ, в якому знаходилися кошти у розмірі 500 російських рублів. На запитання що це за кошти, чоловік відповів, що це гроші для безперешкодного пропуску його на територію Росії. Охоронець кордону відповів відмовою, повіломляє прес-служба Сумського прикордонного загону.

Як з’ясувалося в подальшому, наданий громадянином паспорт мав дві підроблені відмітки Держприкордонслужби України в’їзду та виїзду з території України.

В діях громадянина Молдови, за українським законодавством, містяться ознаки кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 369 та ст. 358 Кримінального кодексу України.

Факт дачі неправомірної вигоди прикордонники зафіксували та передали правопорушника співробітникам Глухівського відділу поліції ГУНП в Сумській області.

Другие новости