ПоддержатьУкраїнська

Інтерпол зняв з міжнародного розшуку главу Адміністрації екс-президента Януковича Андрія Клюєва

StopCor
StopCor

StopCor

Інтерпол зняв з міжнародного розшуку главу Адміністрації екс-президента Януковича Андрія Клюєва

Ще один український високопосадовець, колишній секретар РНБО і голова Адміністрації президента Януковича Андрій Клюєв, був знятий Інтерполом з міжнародного розшуку.

Про це представникам ЗМІ в середу, 3 травня, заявив прес-секретар Національної поліції України Ярослав Тракало, передає "Діалог.UA".

Тракало повідомив, що рішенням Комісії з контролю файлів Інтерполу Андрій Клюєв був знятий з міжнародного розшуку, а копія відповідного рішення Комісії передана Генеральній прокуратурі України.

Нагадаємо, колишній глава Адміністрації президента Януковича є одним з підозрюваних, які проходять у справі про побиття учасників євромайдан, яку розслідує ГПУ, як орган досудового розслідування.

Андрія Клюєва підозрюють в тому, що він своїми діями навмисно і незаконно перешкоджав проведенню мітингів із застосуванням фізичного насильства, а також в організації перевищення службових повноважень працівниками правоохоронних органів.

Нагадаємо, 28 лютого 2014 року Андрій Клюєв був оголошений в розшук. За даними Служби безпеки, чиновник переховувався на території Росії. Варто зазначити, що в березні 2016 року з'явилося повідомлення про зміну раніше оголошеної ГПУ підозри Клюєву.

Додамо, Інтерполом також був знятий з міжнародного розшуку нардеп-утікач Олександр Онищенко.

Другие новости