ПоддержатьУкраїнська

Керівник Миколаївського облавтодору попався на 400 тис грн хабара

StopCor
StopCor

StopCor

Керівник Миколаївського облавтодору попався на 400 тис грн хабара

Відстороненому посадовцю оголосили про підозру: гроші він жадав отримати від фірми, яка ремонтувала дороги.

У вівторок, 8 листопада, слідче управління прокуратури Миколаївської області за погодженням із заступником прокурора області Степаном Божилом повідомило про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), директору державного підприємства "Миколаївський облавтодор". Про це повідомили в прес-службі прокуратури області.

Мова йде про В'ячеслава Шуліченка. Під час розслідування встановлено, що посадовець використовував свої службові повноваження і неодноразово висловлював представнику юридичної особи, з якою був укладений договір субпідряду на ремонт доріг, незаконні прохання про надання йому хабара у розмірі 396 тис грн. Досудове розслідування триває, проводяться активні слідчі дії.

Нагадаємо, що 7 жовтня, в рамках кримінального провадження слідчі і оперативники Управління захисту економіки при процесуальному керівництві арокуратури Миколаївської області провели обшуки в службовому кабінеті директора ДП "Миколаївський облавтодор" В'ячеслава Шуліченка.

Йому ж, вже відстороненому від посади, оголосили догану в "Укравтодорі".

Другие новости