ПоддержатьУкраїнська

Керівника Київської обласної митниці заарештували за корупційні дії

StopCor
StopCor

StopCor

Керівника Київської обласної митниці заарештували за корупційні дії

Одному із керівників Київської обласної митниці Державної фіскальної служби, який підозрюється у хабарництві, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Київської області.

"На підставі наявних доказів, прокуратурою внесено до суду клопотання, яке задоволено та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці з альтернативою внесення застави у розмірі двох млн гривень одному із керівників Київської обласної митниці ДФС", - повідомили у прокуратурі.

Посадовець підозрюється в участі у злочинній групі, яка організувала систематичне отримання хабарів у імпортерів за безперешкодного розмитнення товарів.

Дії підозрюваного, як і усіх зловмисників, кваліфіковано за ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

За скоєне кримінальне правопорушення їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років та конфіскація майна.

Нагадаємо, 28 вересня правоохоронці викрили групу рекетирів-митників, які організували схему поборів за безперешкодне розмитнення товарів, внаслідок таких протиправних дій їх щомісячний заробіток сягав близько 100 тисячі доларів.

Другие новости