ПоддержатьУкраїнська

Колишнього керівника підприємства МОУ викрито на розтраті військового майна

StopCor
StopCor

StopCor

Колишнього керівника підприємства МОУ викрито на розтраті військового майна

За процесуального керівництва військової прокуратури Білоцерківського гарнізону Центрального регіону України повідомлено про підозру у привласненні та розтраті державного майна начальнику одного з державних підприємств Міноборони України (ч. 2 та ч. 3 ст. 191 КК України).

За даними слідства, посадовець, зловживаючи своїм службовим становищем, з метою незаконного особистого збагачення за рахунок майна державного підприємства Міністерства оборони України привласнив дві одиниці вантажної автомобільної техніки. В подальшому він надав цю техніку в оренду третім особам від імені комерційної структури, засновником та директором якої він є.

Викрито посадовця Міноборони військовою прокуратурою за оперативного супроводу Головного управління СБУ в м. Києві та Київській області спільно зі слідчими Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба військової прокуратури

Центрального регіону України

Другие новости