ПоддержатьУкраїнська

Луценко прокоментував "зникнення" конфіскованого мільярда Януковича

StopCor
StopCor

StopCor

Луценко прокоментував 'зникнення' конфіскованого мільярда Януковича

Юрій Луценко відзвітував щодо конфіскованих грошей біглого президента Віктора Януковича. Генпрокурор запевнив, що $1,5 млрд нікуди не зникли, як зазначалось раніше.

Новину передає "Преса України".

Генпрокурор Юрій Луценко представив на своїй сторінці у соцмережі фотодокази того, що конфісковані державою гроші Віктора Януковича знаходяться на рахунках Ощадбанку. Навіть більше, вони уже працюють на благо України.

"Всі 1,5 млрд доларів, які були конфісковані у членів ОЗУ Януковича нікуди не зникали та давно знаходяться на рахунках Держказначейства. Більш того, ці кошти вже працюють на армію та інфраструктурні проекти", – зазначив генпрокурор.

За слова Луценка, також під контролем держави знаходиться Одеський нафтопереробний завод і 1000 вагонів. Нагадаємо, днем раніше, 8 листопада, у НАБУ заявили, що конфісковані гроші зникли з рахунку Ощадбанку. Йдеться про $156,8 млн компанії Quickpace Limited, яка пов'язана з біглим нардепом Олександром Онищенком.

У зв'язку з цим НАБУ зареєструвало кримінальне провадження. Однак згодом заступник генпрокурора Євген Єнін заявив, що гроші нікуди не зникали.

Луценко прокоментував ''зникнення'' конфіскованого мільярда Януковича

Другие новости